bezorger

gezocht

Ben jij een vroege vogel die graag mensen verrast met vers gebakken lekkers? Word bezorger bij Bakker van de Ven!

Solliciteer!
Image

Ben jij een ochtendmens die graag mensen blij maakt met vers brood en gebak? Hou je van autorijden en een praatje maken? En ben je niet bang voor een beetje kruimels? Dan ben jij de bezorger die wij zoeken! Bakker van de Ven is dé volkorenspecialist met heerlijke producten zoals Ven's 100% volkorenbrood en de kersenschuimvlaai. Maar we doen meer dan alleen bakken. We bezorgen ook aan huis!

Als bezorger van Bakker van de Ven zorg je ervoor dat onze klanten elke dag kunnen genieten van onze verse lekkernijen. Je rijdt in een bakkersbusje door de regio en levert de verse bestellingen af bij de voordeur. Je bent het visitekaartje van Bakker van de Ven en je maakt elke dag een gezellig babbeltje met onze klanten. Je bent vrolijk, sociaal en klantvriendelijk. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan en je bent flexibel inzetbaar. Je werkt 32 uur per week in 4 dagen, dus je hebt ook nog genoeg tijd voor jezelf.

Lijkt het je leuk om bezorger te worden bij Bakker van de Ven? Solliciteer dan snel. Wacht niet te lang, want deze vacature gaat als een warm broodje over de toonbank! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!


Direct solliciteren