Image

Zoveel is er al groen gemaakt in Boekel:

Loading

Download de Helemaal Groen app

Praktische informatie gemeente Boekel

Voor vragen over het ophalen van een volle zwerfvuilzak of het aanvragen van materialen zoals een grijper neem je eenvoudig contact op:


Direct bellen(tijdens kantooruren)

Stuur een e-mail

Bakker van de Ven doneert per Gemeente 50 cent per groene kilometer!

Bakker van de Ven draagt het initiatief HelemaalGroen een warm hart toe. Daarom doen we jaarlijks een bijdrage aan de Stichting HelemaalGroen. Bovendien kun jij de bijdrage vergroten. In de gemeentes waar Bakker van de Ven een winkel heeft, dragen we namelijk in 2021 € 0,50 per groene kilometer  uit de Helemaal Groen app af. Met een maximum van € 500,- per gemeente. Dat kan dus oplopen tot een totale bijdrage van € 2500. Bekijk hierboven de tussenstand voor jouw gemeente.

Extra leuk: Als je de HelemaalGroen App met jouw laatst gelopen route laat zien in een van onze winkels krijg je een lekkere verrassing!

Boekel: Ga je met ons mee de strijd aan tegen zwerfafval?

Het is toch heerlijk om een wandeling te maken in ons mooie Boekel? Jammer genoeg kom je tijdens het wandelen ook steeds vaker zwerfvuil tegen.

Wij gaan graag samen met jou de strijd aan tegen zwerfafval. We steunen daarom het initiatief 'HelemaalGroen' dat in de Achterhoek is ontstaan en langzaamaan het hele land verovert. Je kunt de 'HelemaalGroen App' gebruiken waarmee je direct op een kaart zichtbaar maakt waar jij zwerfvuil geraapt hebt. Dat motiveert niet alleen jezelf, maar ook anderen.

Neem je voortaan ook een zak, een grijper of handschoenen mee tijdens jouw wandeling?