Image

De Oude Dame

In 1899 werd op de Logt in Handel een sierlijke en statige molen gebouwd, die daarvoor al sinds 1772 in de Zaanstreek had gestaan. In 1904 heeft overgrootvader Willem van de Ven de molen overgenomen op de Logt te Huize Padua. Hij vond het zo’n prachtige molen, dat deze de bijnaam 'De Oude Dame' kreeg. Daarnaast legde Willem op deze plek de basis voor ons familiebedrijf. Hij begon een bakkerij, een winkel en een café. De molen is helaas in 1960 weggehaald. 

Klassieke smaakvolle chocoladetaart

Omdat we trots zijn op onze roots hebben we een lekker fris taartje ontwikkeld op basis van chocolade en abrikoos. Vernoemd naar de 250 jaar oude molen draagt het taartje de trotse naam: ‘De Oude Dame’.

Ruud van de Ven

Trots op onze familierecepten

We zijn trots op de recepten die zes generaties zijn doorontwikkeld. Wat te denken van ons Moeders cake, ons Oma’s appeltaart of ons Opa’s koek? Of natuurlijk onze frisse chocoladetaart 'De Oude Dame'


Direct bestellen
Image

Bekijk hier hoe we 'De Oude Dame' maken

Het is in deze tijd erg lastig om samen te zijn met degene waarmee je dat zo graag zou willen. Daarom hebben wij iets leuks bedacht. Je maakt nu kans op een virtueel genietmomentje.

Laat ons weten wie jij wil nomineren voor dit genietmomentje. Als jullie winnen, dan mogen jullie beiden een half chocoladetaartje 'De Oude Dame' ophalen in een van onze winkels. Je plant samen een moment waarop je gaat videobellen, zet een kopje koffie of thee en geniet van een lekker stukje frisse chocoladetaart 'De Oude Dame'. Op afstand, maar toch samen!

Nomineer en win een genietmomentje!