Download de fietskaart
Download het gpx bestand

(of gebruik onderstaande interactieve Google kaart)

Lekker van dichtbij

Wij zijn trots op onze regio. En het liefste gebruiken onze bakkers dan ook grondstoffen van lekker dichtbij. Zo kopen we ons gehakt voor onze worstenbroodjes bij Wim van de Tillaart uit Erp. We gebruiken tarwe van de akkers van de Groene Heerlijckheid te Gemert en omstreken en laten deze malen bij molen de Volksvriend. Onze aardbeien worden dagelijks vers geplukt bij familie van Asseldonk uit Gemert, en onze blauwe bessen lekkernijen worden gemaakt met blauwe bessen van Koen van den Berg uit Boekel. De bijen op de Voskuilenheuvel van Imker Jan Manders zorgen voor de natuurlijke zoete smaak in enkele specialiteiten.

Fietskaart

Ben jij toe aan een leuke activiteit? Stap op de fiets en bezoek vele mooie plekjes aan de hand van onze fietskaart. Vergeet niet om de broodnodige energie mee te nemen voor onderweg. Bijvoorbeeld onze Ven’s 100% volkorenrepen. Tip: gebruik de webshopcouponcode V3N78 om gebruik gte maken van de actie:
2e pakje Ven’s 100% Volkorenrepen voor 1 euro. Geldig tot 1 oktober 2020.

Couponcode


Gebruik de code V3N78 op de webshop voor de actie: 2e pakje Ven’s 100% Volkorenrepen voor 1 euro. Geldig tot 1 oktober 2020.

Bekijk hier de interactieve Fietskaart (of download hier de pdf)

Klik op de oranje fietsicoontjes om extra informatie, video's of foto's te zien. Gebruik je vingers (of muis) om in te zoomen of onderdelen aan te klikken. Gebruik je een GPS systeem dat een .gpx bestand kan inlezen? je kunt dan HIER het gpx bestand downloaden (met dank aan Hans en Marlies Muller)