Download de fietskaart

(of gebruik onderstaande interactieve Google kaart)

Lekker van dichtbij

Ben jij toe aan een leuke zomeractiviteit? Stap op de fiets en bezoek vele mooie plekjes aan de hand van onze fietskaart. Of wandel met de kinderen door natuurgebied de Specht en eindig bij de grote speelweide in Handel.

Vergeet niet om de broodnodige energie mee te nemen voor onderweg. Onze Ven’s 100% volkorenrepen zijn lekker én gezond en zorgen voor een flinke energieboost. 

Wij zijn trots op onze regio. En het liefste gebruiken onze bakkers dan ook grondstoffen van lekker dichtbij. Zo kopen we ons gehakt voor onze worstenbroodjes bij Wim van de Tillaart uit Erp. We gebruiken tarwe van de akkers van de Groene Heerlijckheid te Gemert en omstreken en laten deze malen bij molen de Volksvriend. Onze aardbeien worden dagelijks vers geplukt bij familie van Asseldonk uit Gemert, en onze blauwe bessenlekkernijen worden gemaakt met blauwe bessen van Koen van den Berg uit Boekel. De bijen op de Voskuilenheuvel van Imker Jan Manders zorgen voor de natuurlijke zoete smaak in enkele specialiteiten.

Veel plezier gewenst!

Speelroute

Start deze leuke speelroute bij natuurcentrum de Specht. Je bezoekt onder andere de dierenroute, insectenmuur, eekhoornroute, het breukenpad, vogelkijkpad en de vlinderweide. Onderweg maak je een selfie bij de miniatuur van molen ‘De Oude Dame’ om kans te maken op een lekkere prijs! Loop vanuit de vlinderweide via het bos naar de grote speelweide in Handel.


Image
 1. Natuurcentrum De Specht. Strijbosscheweg 51 Handel  (Start- en eindpunt)
 2. Dierenroute en insectenmuur
 3. Viewpoint vanuit de boomhut en waterpartij met bruggetjes
 4. Het Brouwers brugje
 5. Het breukenpad en tegenover de eekhoornroute
 6. Historisch viewpoint molen De Oude Dame. 
 7. Miniatuur molen De Oude Dame. Maak hier een selfie om kans te maken op een lekkere prijs!
 8. Geboortehuis van Cor van de Ven, de grondlegger van Bakker van de Ven.
 9. Kapel Huize Padua
 10. Oversteekplaats naast beekje
 11. Vogelkijkpad
 12. Vlinderweide
 13. Grote speelweide Handel (ook te bereiken via een bosroute)

Win een taartje 'De Oude Dame'

Maak een selfie met de miniatuurmolen De Oude Dame. Plaats de foto op onze Facebookpagina of mail ‘m aan info@bakkervandeven.nl . Wij verloten regelmatig een lekker fris taartje op basis van chocolade en abrikoos. Vernoemd naar de 250 jaar oude molen draagt het taartje de trotse naam: ‘De Oude Dame’.


Couponcode


Gebruik de code V3N79 op de webshop voor de actie: 2e pakje Ven’s 100% Volkorenrepen voor 1 euro. Geldig tot 1 december 2022.

Image
Image

Bekijk hier de interactieve Fietskaart

Klik op de oranje fietsicoontjes om extra informatie, video's of foto's te zien. Gebruik je vingers (of muis) om in te zoomen of onderdelen aan te klikken. Gebruik je een GPS systeem dat een .gpx bestand kan inlezen? je kunt dan HIER het gpx bestand downloaden (met dank aan Hans en Marlies Muller)

Download het gpx bestand
Image

Lekker(s) van gisteren

Duurzaam voor morgen!

In onze bakkerij worden elke dag verse producten uit de ovens gehaald om je de best mogelijke kwaliteit te bieden. Er blijft natuurlijk ook altijd wat brood en banket over. En dat is zonde. Daarom introduceren wij Lekker(s) van gisteren.


Zoek jouw winkel
Wat houdt het in?


Lekker(s) van gisteren zijn overgebleven producten van de dag ervoor, die verkocht worden met 35% korting. Deze producten hebben nog steeds een lekkere smaak en hoge kwaliteit. Het zou zonde zijn om deze weg te gooien. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan onze ecologische voetdruk. En zorgen voor minder voedselverspilling en een duurzamer leven.

Lekker(s) van gisteren is op het speciale rek in onze winkels verkrijgbaar van dinsdag tot en met zaterdag.


Zoek jouw winkel
Image