Download de app Download de app Download de app Download de app

Ga je met ons mee de strijd aan tegen zwerfafval?

Het is toch heerlijk om een wandeling te maken in onze mooie omgeving? Jammer genoeg kom je tijdens het wandelen ook steeds vaker zwerfvuil tegen.

Wij gaan graag samen met jou de strijd aan tegen zwerfafval. We steunen daarom het initiatief 'HelemaalGroen' dat in de Achterhoek is ontstaan en langzaamaan het hele land verovert. Je kunt de 'HelemaalGroen App' gebruiken waarmee je direct op een kaart zichtbaar maakt waar jij zwerfvuil geraapt hebt. Dat motiveert niet alleen jezelf, maar ook anderen.

Neem je voortaan ook een zak, een grijper of handschoenen mee tijdens jouw wandeling?

Bakker van de Ven doneert per Gemeente 50 cent per groene kilometer!

Bakker van de Ven draagt het initiatief HelemaalGroen een warm hart toe. Daarom doen we jaarlijks een bijdrage aan de Stichting HelemaalGroen. Bovendien kun jij de bijdrage vergroten. In de gemeentes waar Bakker van de Ven een winkel heeft, dragen we namelijk in 2021 € 0,50 per groene kilometer  uit de HelemaalGroen app af. Met een maximum van € 500,- per gemeente. Dat kan dus oplopen tot een totale bijdrage van € 2500,-. Bekijk de tussenstand voor 2021 voor jouw gemeente via onderstaande links.

Extra leuk: Als je de HelemaalGroen App met jouw laatst gelopen route laat zien in een van onze winkels krijg je een lekkere verrassing!

Kan ik materialen zoals een grijper van mijn gemeente krijgen? Waar kan ik een volle afvalzak laten staan of melden? Klik op de button van jouw gemeente om praktische informatie te zien en het aantal kilometers dat al groengemaakt is:

Boekel
Uden
Gemert-Bakel
Laarbeek
Sint Anthonis
Image

Maak het oprapen van zwerfvuil extra leuk! Gebruik de 'HelemaalGroen App' en registreer alle kilometers die jij schoongemaakt hebt. Je motiveert hiermee ook anderen. Laten we samen de gemeentes Boekel, Uden, Gemert-Bakel, Sint Anthonis en Laarbeek Helemaal Groen maken!


Download de App