Ga je met ons mee de strijd aan tegen zwerfafval?

Het is toch heerlijk om een wandeling te maken in onze mooie omgeving? Jammer genoeg kom je tijdens het wandelen ook steeds vaker zwerfvuil tegen.

Wij gaan graag samen met jou de strijd aan tegen zwerfafval. We steunen daarom het initiatief 'HelemaalGroen' dat in de Achterhoek is ontstaan en langzaamaan het hele land verovert. Je kunt de 'HelemaalGroen App' gebruiken waarmee je direct op een kaart zichtbaar maakt waar jij zwerfvuil geraapt hebt. Dat motiveert niet alleen jezelf, maar ook anderen.

Neem je voortaan ook een zak, een grijper of handschoenen mee tijdens jouw wandeling?

Maak het oprapen van zwerfvuil extra leuk! Gebruik de 'HelemaalGroen App' en registreer alle kilometers die jij schoongemaakt hebt. Je motiveert hiermee ook anderen. Laten we samen de gemeentes Boekel, Uden, Gemert-Bakel, Sint Anthonis en Laarbeek Helemaal Groen maken!


Download de App
 

World Cleanup Day - 18 September 2021

๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฅ! Tijdens World Cleanup Day komen over de hele wereld mensen in actie voor een schonere planeet. ๐ŸŒŽ๐ŸŒณ In Nederland doen we dat op heel veel plekken.
๐ƒ๐จ๐ž ๐ฃ๐ž ๐จ๐จ๐ค ๐ฆ๐ž๐ž? ๐Ÿฅพ

Iedere winkel van Bakker van de Ven is een verzamelpunt. Je ontvangt van onze winkeldames 2 gratis volkorenrepen voor onderweg, waarna je zelf bepaalt welke route je gaat lopen. Tip: Gebruik de App van HelemaalGroen. Zo kunnen we naderhand elkaars inspanningen en ons collectieve resultaat zien op app.helemaalgroen.nl!

Lees alles over het initiatief HelemaalGroen