Met zorg en toewijding hebben wij ook dit jaar weer een exclusief assortiment samengesteld voor de komende feestdagen. Mocht je vragen hebben met betrekking tot onze producten, nodigen wij je van harte uit om langs te komen in een van onze winkels. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en te assisteren.

Niet vergeten: je kerstbestelling uiterlijk donderdag 21 december plaatsen. In de webshop kan dit tot 22.00 uur en in de winkels tot 17.30 uur. In verband met de voorbereidingen kunnen wij op vrijdag 22 december geen bestellingen meer aannemen.

Zaterdag 23 december zijn wij geopend vanaf 7.30 uur tot 16.00 uur. Houdt je er rekening mee dat er toch een wachttijd zal zijn? We proberen alles zo snel en vers mogelijk klaar te zetten.
Zondag 24 t/m dinsdag 26 december zijn we gesloten.

Namens het hele team, wensen wij je mooie, sfeervolle kerstdagen!

Afbaktips en bewaaradviezen

BROODJES OM THUIS AF TE BAKKEN
Afbaktip: Gedurende 6 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 230°C.
-----------------------------------------
TAARTEN / VLAAIEN 
Een bevroren vlaai ontdooien: De dag van tevoren, in de ochtend, zet je de vlaai in de koelkast. Haal de deksel van de doos. In de koelkast rustig laten ontdooien.
-----------------------------------------
DESSERTGEBAKJES EN NOUGATINETAART
1 tot 1.5 uur van tevoren uit de vriezer halen en rustig laten ontdooien.

Image