Bekroond met Goud!
Ook dit jaar zijn de onderstaande producten van Bakker van de Ven door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum Bekroond met Goud. Hoewel het ons steeds makkelijker af gaat om elke keer opnieuw weer deze heerlijke producten te maken is het geen vanzelfsprekendheid om ook dit jaar opnieuw met goud bekroond te worden. We zijn er dan ook trots op dat het ons dit jaar opnieuw gelukt is.

Nougatine ijstaart
Deze ijstaart is opgebouwd uit verschillende hazelnootschuimlagen gevuld met verse slagroom en de lekkerste nougatine.

Kerststol
Wij hebben 3 soorten stollen:
de traditionele kerststol,
onze kerststol speciaal en
een Ven's 100% Volkorenstol.

Tulband Cake
Onze caketulbanden zijn om van te smullen, en leverbaar als naturel, met vruchten of voorzien van een chocolade laagje.

Worstenbroodjes
We bakken maar liefst 2 varianten: een worstenbroodje gemaakt van heerlijk zacht witbrooddeeg en een Ven's 100% volkoren worstenbroodje.
Bestel Deadline
Denk je eraan om jouw kerstbestelling uiterlijk donderdag 22 december 22.00 uur te plaatsen? In verband met de voorbereidingen kunnen wij op vrijdag 23 december geen bestellingen meer aannemen.
Zoveel tijd heb je nog voor het doorgeven van jouw Kerstbestelling:
Een kijkje achter de schermen

Amandelstaaf
Bij de bereiding van onze roomboter amandelstaven gebruiken wij zuivere amandelspijs. 100% puur, want dat is natuurlijk wel zo lekker!

Amandelkrans
Deze traditionele Kerstlekkernij is gemaakt van zuivere amandelspijs en roomboterbladerdeeg.

Bolgebakjes
Bolgebakjes hebben een bodem van cake met een heerlijke bol bavarois. Verkrijgbaar in 2 heerlijks smaken: chocolade-kers en limoen-aardbei.

Marsepein cake
Luchtige chocoladecake, gevuld met laagjes crème en bekleed met marsepein.

Hemels Kerst Taartje
Malse cake met een laagje zoete kersen, bekroond met een laag verse slagroom.

Borrelbrood
Een mix van diverse zachte (breek)broodjes in combinatie met een bakje kruidenboter.

Soepbroodjes
Te gebruiken bij de maaltijd, bij soep, salade of gewoon lekker bij de borrel.
Een lust voor het oog, maar vooral lekker.

Knoflookbrood
Een ronde broodbol gevuld met teentjes knoflook, door de olijventapenade gehaald en afgewerkt met Italiaanse kruiden.