Welkom bij Ven's Kennisquiz

Bakker Van de Ven is een ambachtelijke, maar tegelijk ook moderne bakkerij in Venhorst. De 6e generatie, Ruud en Anita, vinden het fantastisch om dit mooie bedrijf te mogen runnen. Ze respecteren het verleden, maar zijn zeer zeker bij de tijd! We bakken graag de lekkerste (volkoren)broden, broodjes, vlaaien, worstenbroodjes gebakjes of taarten van de brede regio!

Jullie zijn de sleutel tot het succes. Goede vakkennis is heel voornaam zodat we onze klanten goed kunnen helpen en onze goede naam kunnen waarmaken! Daarom willen we dat je voor elke module een certificaat behaald. Een certificaat behaal je wanneer je een score van 80% of hoger behaald. De kennis die benodigd is voor het spelen van de kennisquiz tref je onder andere aan op onze website, OneNote en het winkelhandboek. Eens per 18 maanden zullen we je vragen opnieuw een certificaat te behalen voor de verschillende modules.

Lees goed de vraag en denk goed na voordat je een antwoord geeft. Nadat je een antwoord hebt gekozen wordt jouw keuze geblokkeerd en krijg je direct te zien of het gegeven antwoord goed is (met uitzondering van open vragen). Na het afronden van de quiz krijg je op je scherm en in je mailbox de uitgebreide antwoorden te zien.

Start de quiz nu en test je kennis!

Speel de module 'De Formule Bakker van de Ven'

Speel de module Volkorenkennis

Speel de module winkel- en bedrijfskennis

Speel de module Productkennis algemeen

Speel de module Hygiëne