Bakker Van de Ven is een ambachtelijke, maar tegelijk ook moderne bakkerij in Venhorst. De 6e generatie Ruud en Anita, vinden het fantastisch om dit mooie bedrijf te mogen runnen. Ruud en Anita respecteren het verleden, maar blijven zeer zeker bij de tijd. Men blijft de ontwikkelingen en trends goed volgen. Er staat een enthousiast team van mensen om hen heen zowel in de productie als op de winkelvloer. Het is elke dag een feest om lekkere, mooie producten te mogen maken van de beste grondstoffen, en deze aan onze klanten te mogen verkopen. Ruud is verantwoordelijk voor de productie en Anita voor de 7 filialen in Boekel, Uden Drossaard, Uden Botermarkt, Uden zuid, Gemert, Beek en donk en St.Anthonis. Daarnaast beschikt Bakker van de Ven over bezorgdiensten.


“Bakker Van de Ven is een ambachtelijke, maar tegelijk ook moderne bakkerij in Venhorst. De 6e generatie, Ruud en Anita, vinden het fantastisch om dit mooie bedrijf te mogen runnen. Ze respecteren het verleden, maar zijn zeer zeker bij de tijd!”


 

Bakkerij

Brood en andere graanproducten behoren tot een gezond eetpatroon. In het uitgebreide assortiment in onze bakkerswinkels vindt u naast de bekende broodsoorten tevens verrassende specialiteiten, alle versgebakken en ambachtelijk vervaardigd met een grote liefde voor het product. Onze bakkers gebruiken de nieuwste technieken en uitsluitend de beste ingrediënten. Dit alles resulteert in ovenheerlijk brood!

Banketbakkerij

Nat
Ook voor het lekkerste gebak kunt u terecht bij Bakker van de Ven. Onze creatieve en ambachtelijke banketbakkers verrijken elk feest met hun ovenheerlijke producten. Denk hierbij aan slagroomgebak, taarten, puddingen en bavarois. Maar niet alleen het “gewone” banket behoort tot ons specialiteiten. Met onze bijzondere bruids- en themataarten, kunt u rekenen op een feestelijk succes met de smaak van vakmanschap!

Droog
Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en de liefde voor het ambacht vormen de basis van het feestelijke en ovenheerlijke banket vervaardigd door onze banketbakkers. In onze bakkerswinkels vindt u tevens het lekkerste en altijd verse “droge” banket, hiermee bedoelen wij onder andere, appelflappen, cakes, croissants, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en vlaaien. Het banket vervaardigd met slagroom vindt u onder “banketbakkerij nat”.