Welkom Sinterklaas!

De lekkerste tijd van het jaar begint zodra Sinterklaas in aantocht is. Met lekkere taai taai, echte roomboter amandelstaven, kruidige speculaasjes en de lekkerste anijskrollen. En natuurlijk gevulde speculaas, pepernotenvlaai, pietensoesjes en nog veel meer lekkers.
Ga jij ook zo snel mogelijk genieten? Want waarom zouden we wachten tot dat heerlijke avondje? Kom gezellig langs in een van onze winkels of bekijk ons Sinterklaasassortiment in de webshop.

Image

Pepernotenvlaai

Onze pepernotenvlaai is rijkelijk gevuld met stukjes appel en pepernoten en overgoten met een heerlijk zachte speculaasbavarois. En als decoratie... snoepjes van Sint en Piet.

Pepernotenvlaai bestellen
Image

Pietensoesje

Leuk zijn onze pietensoesjes! Een slagroomsoesje gedoopt in gekleurde chocolade. Eigenlijk is hij te mooi om op te eten, maar toch zeggen wij... smullen maar!

Pietensoesje bestellen
Image

Marsepein cake

Luchtige cake gevuld met een citroencrème, bekleed met marsepein.
Altijd een feest! Zelfs Sinterklaas is er gek op!

Marsepein cake bestellen
Image

Bolgebakjes

Onze Sinterklaasgebakjes zijn bijna te leuk om op te eten! Bolgebakjes hebben een bodem van cake met een heerlijke bol frambozenbavarois en een vulling van aardbei.

Bolgebakjes bestellen
Image

Taai taai

Overheerlijke taai taai volgens oud recept. Afgewerkt met grove suikerparels. Zo'n lekkere taai taai moet je geproefd hebben!

Taai taai bestellen
Image

Amandelletter

Deze traditionele sinterklaaslekkernij is gemaakt van zuivere amandelspijs en roomboterbladerdeeg.

Amandelletter bestellen
Image

Amandelstaaf

Bij de bereiding van onze roomboter amandelstaven gebruiken wij zuivere amandelspijs. 100% puur, want dat is natuurlijk wel zo lekker!

Amandelstaaf bestellen
Image

Ven's 100% volkoren gevulde speculaasstaaf

Het blijft één van onze favorieten; onze Ven's 100% volkoren gevulde speculaasstaaf. Hoe kan het ook anders?! 

100% Volkoren speculaasstaaf bestellen
Image

Gevulde speculaasstaaf

Onze speculaasstaaf, heerlijk kruidig en gevuld met echte amandelspijs. Het mag eigenlijk niet ontbreken op een Sinterklaasfeest!

Gevulde speculaasstaaf bestellen