Bakker Van de Ven is een ambachtelijke, maar tegelijk ook moderne bakkerij in Venhorst. De 6e generatie Ruud en Anita, vinden het fantastisch om dit mooie bedrijf te mogen runnen. Ruud en Anita respecteren het verleden, maar blijven zeer zeker bij de tijd. Men blijft de ontwikkelingen en trends goed volgen. Er staat een enthousiast team van mensen om hen heen zowel in de productie als op de winkelvloer. Het is elke dag een feest om lekkere, mooie producten te mogen maken van de beste grondstoffen, en deze aan onze klanten te mogen verkopen. Ruud is verantwoordelijk voor de productie en Anita voor de 7 filialen in Boekel, Uden Drossaard, Uden Botermarkt, Uden zuid, Gemert, Beek en donk en St.Anthonis. Daarnaast beschikt Bakker van de Ven over bezorgdiensten. Werken bij Bakker van de Ven moet elke dag weer een feestje zijn! Natuurlijk wordt er hard gewerkt in een bakkerij of bakkerswinkel. Maar de voldoening is elke dag groot wanneer je samen met jouw team onze klanten hebt moeten trakteren op veel lekkernijen. Bij onze bakkerij spreken we iedereen met je en jij aan. Wel zo fijn. Ruud en Anita staan als ondernemers altijd dichtbij de medewerkers. Dat is het fijne van werken in een familiebedrijf.

Kom jij ook bij onze bakkersfamilie?

Op dit moment geen geschikte vacature? Stuur dan snel jouw Open Sollicitatie met CV door HIER TE KLIKKEN

Openstaande vacatures:

 

——————————————————————————————–

——————————————————————————————–

——————————————————————————————–

———————————————————————————————-

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥𝐦𝐞𝐝𝐞𝐰𝐞𝐫𝐤𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐆𝐞𝐫𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝
Ik werk  inmiddels alweer meer dan 26 jaar bij Bakker van de Ven, en ik heb nog iedere dag heel veel zin om naar “mijn” winkel te gaan om daar onze klanten van hun broodnodige producten te voorzien die in onze ambachtelijke bakkerij Venhorst worden gemaakt.
Ik vind het leuk om onze klanten te verrassen en verwennen met onze heerlijke producten. Wij zijn de reden dat iedereen een spannend gevoel krijgt bij het uitblazen van verjaardag kaarsjes, dat kinderen zich verheugen op hun lunch, dat soep beter smaakt met een broodje en dat de geur van onder andere warm appelgebak de mooiste herinneringen oproept en een vertrouwd gevoel geeft.

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥𝐦𝐞𝐝𝐞𝐰𝐞𝐫𝐤𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭:
Wat maakt het werken bij Bakker van de Ven nu zo leuk? Het vele klantencontact maakt het voor mij speciaal. Je hebt veel contact met klanten; de vaste klanten ga je snel herkennen en gaan graag een gesprekje met je aan tijdens hun winkelbezoek.
In St. Anthonis hebben we een ontzettend leuk en gezellig team; ons team staat voor elkaar klaar en we maken het graag gezellig met elkaar. Dat is de reden dat er altijd een gezellige sfeer in de winkel hangt.

𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐡𝐮𝐥𝐩 𝐍𝐢𝐧𝐤𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭:
Werken bij Bakker van de Ven is elke werkdag weer een feestje! Vrijwel elke zaterdag begin ik om 6.00. Er zijn dan nog geen klanten in de winkel. Ik start dan samen met een collega op. Er staat een muziekje aan en er is altijd tijd om even te kletsen. Wanneer we open zijn is het adviseren van klanten een van de leukste dingen om te doen. Niks is fijner dan een klant blij te kunnen maken met een van onze producten. Ook zijn er altijd veel vaste klanten in de winkel, die ik met de jaren goed heb leren kennen. Ik maak er dan ook een sport van om hun bestelling uit mijn hoofd te kennen. Het is namelijk altijd erg leuk om de bestelling al in je handen te hebben, nog voordat de desbetreffende klant binnen stapt. We werken in kleine teams, waardoor je iedereen goed kent en de lijntjes kort zijn. De ideale uitgangspositie voor een fijne werksfeer.

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐝𝐛𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐑𝐨𝐞𝐥 𝐚𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝:
Inmiddels werk ik alweer ruim 12 jaar met veel plezier bij Bakker van de Ven in de broodbakkerij. Het leukste vind ik dat we naast ons traditionele assortiment ook veel speciale broden maken zoals desembroden, ciabatta’s en tapasbroden. Daarnaast hebben we te maken met seizoensproducten. Zo gaan we over enkele weken aan de slag met het najaarsassortiment zoals anijskrollen, speculaas en later in het jaar stollen, staven en kransen. Dat geeft in de bakkerij toch een speciale sfeer. Nee, in de bakkerij is het nooit saai bij een gemiddelde temperatuur van 23 °C en soms iets warmer 😉 !!!

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐝𝐛𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐖𝐞𝐬𝐥𝐞𝐲 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭:
Voor veel mensen klinkt het misschien raar, maar het nachtwerk is écht mijn dingetje. Ik vind het heerlijk! In alle rust (ook al moet er flink gewerkt worden) werken wij met 3 bakkers in de nacht.
In de week van mijn nachtdienst begin ik op maandag avond 22.45 uur en ben ik rond 7.30 uur klaar. Het fijne van deze werktijden is, dat je niet in 2 keer hoeft te slapen, want je gaat ’s morgens naar bed en komt in de loop van de middag er uit. Je hebt dus overdag ook nog tijd om te sporten, te studeren of wat je maar wilt doen.
En.… bij Bakker van de Ven heb je altijd een lang weekend, omdat je zondagavond (en maandag overdag) niet hoeft te werken.

𝐇𝐚𝐥𝐥𝐨, 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐦 𝐢𝐬 𝐃𝐨𝐫𝐮𝐬 𝐉𝐚𝐬𝐩𝐞𝐫𝐬; 𝐛𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐛𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐧.
Ik begon in 1988 als broodbakker bij dit familiebedrijf in Venhorst. Na een aantal jaren als banketbakker te hebben gewerkt ,en een uitstapje elders, ben ik sinds enige tijd weer terug in de broodbakkerij. In onze moderne bakkerij mag ik met al mijn passie en liefde dagelijks onze klanten voorzien van een heerlijk ontbijt, lunch of een ander geniet moment. Omdat we dit lekkers dagelijks vers maken, mag ik om de week ‘s nachts werken. Heerlijk in alle rust, met het beste meel en de beste ingrediënten het beste uit jezelf en het allerbeste brood te bakken.
Het is  fantastisch om in de nacht het deeg te draaien en na het rijzen vormen, decoreren en bakken een mooi brood uit de oven zien komen. Dit alles doe ik niet alleen; we werken prettig samen met een leuk team. We voelen elkaar goed  aan en helpen elkaar waar nodig.
De ene week werk ik in de nacht, dit zijn vijf nachten waarin de tijd vliegt. Dan heb ik een lang weekend, want ik ben elke maandag vrij. De dagdienst is dus een vierdaagse werkweek van dinsdag t/m vrijdag, waarbij op die vrijdag ons weekend begint om 12.00 uur. Wat mij ook erg aanspreekt en belangrijk vind is, dat men open staat voor eigen ideeën en dat er geluisterd wordt. Zo kan ik mijn creativiteit van het vak heerlijk in mijn werk kwijt.

𝐁𝐫𝐨𝐨𝐝𝐛𝐚𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐓𝐫𝐨𝐲:
Momenteel werk ik ruim een maand als broodbakker bij Bakker van de Ven, waar ik in het verleden stage heb gelopen en als weekendhulp heb gewerkt.  De onderlinge sfeer, de fijne werktijden, de goede arbeidsomstandigheden en de mooie inrichting met fijne apparatuur waren voor mij de reden om terug te komen bij Bakker van de Ven. De begeleiding tot zelfstandige bakker de afgelopen maand waren voor mij belangrijk, waardoor ik nu als zelfstandig bakker samen met mijn collega’s de productie maak. De afwisseling in het werk waar je als broodbakker mee te maken krijgt vind ik erg fijn. En ook de werktijden bevallen mij goed. In de dagdienst werk ik 4 dagen van dinsdag t/m vrijdag van 6.00 tot 15.00 uur, waarbij ik vrijdagmiddag rond 12.00 uur al weekend heb 😊!

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐣𝐧𝐦𝐞𝐝𝐞𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐫 𝐀𝐫𝐣𝐚𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝:
Jaren heb ik in de retail gewerkt, waarbij ik veel avonden en in de weekenden moest werken, waardoor ik ook vaak mijn kinderen niet zag. In het 2 ploegen systeem bij Bakker van de Ven werken is voor mij  ideaal. Als ik in mijn nachtdienst klaar ben,  ontbijt ik gezellig samen met de kinderen en breng ze naar school indien nodig. Daarna ga ik naar bed en haal ze ’s middags weer op uit school. Intussen kan mijn vrouw naar haar werk, dus is ons gezinsleven mooi op elkaar afgestemd. Ook in de dagdienst ben ik op tijd vrij. Ik begin om 6.00 uur en ben maandag en vrijdag rond 12.00 uur klaar. De andere dagen om 14.00 uur, waardoor ik ook in de dagdienst de kinderen van school kan halen. Zaterdag en zondag zijn mijn vrije dagen.

𝐌𝐚𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐥𝐭:
Ik ben begonnen in het magazijn op vrijdagavond, waarna ik in 1981 in vaste dienst kwam. Sindsdien werk ik in het 2 ploegensysteem in het magazijn een een stukje broodbakkerij. Een hekel aan het 2 ploegensysteem heb ik nooit gehad, anders had ik dit geen 42 jaar volgehouden. De afwisseling vind ik juist fijn. In de nacht werk ik samen met de broodbakkers en overdag bevoorraad ik de winkels en onze overige klanten, waarna ik aanschuif in het magazijn.
Nu ik de 60 ben gepasseerd maak ik gebruik van de vitaliteitsregeling. Dat houd in dat ik 100% pensioenopbouw heb, 90% loon behoud en 80% werk, wat neer komt op 1 dag in de week minder werken. Dit bevalt mij zo goed, dat ik mijn werk in de bakkerij wel kan volhouden tot mijn pensioen. 😊