Workshop broodbakken bij Bakker van de Ven

Graag nodigen wij u uit voor een onvergetelijke ervaring om samen met collega’s, familie, vrienden of anderen te ondernemen: een workshop broodbakken. Een leuke, originele en leerzame middag waarbij u niet alleen de eerste stappen van het bakkersambacht leert kennen, maar tevens de kwaliteiten van uw team inzichtelijk maakt en zo mogelijk verbetert.

 

maxresdefault

Een gezellige middag met elkaar in een warme bakkerij broodbakken. Genieten van de geur, smaak en vooral de bakkerskwaliteiten, die ieder in zich heeft. Tijdens de workshop, die een kleine halve dag duurt, leren we op een authentieke manier diverse broodsoorten (van basis tot luxe soorten) en een vlaai bakken. Daarnaast laten wij U kennis maken met de unieke geschiedenis van ons bedrijf sinds 1830 en natuurlijk alles onder het genot van een drankje en iets lekkers uit onze bakkerij.


Na afloop krijgt iedereen zijn zelfgebakken producten waardoor hij vol trots het thuisfront kan laten meegenieten van zijn zelfgebakken lekkernijen.


De workshop kan gegeven worden aan groepen van 11 tot 16 personen.
De prijs voor een workshop broodbakken is € 60, – p.p. (excl. btw)

(NB: niet voor kinderfeestjes).
(tip: zorg voor luchtige kleding en makkelijke schoenen)
De workshops worden op zaterdag gegeven van 12.00 tot ongeveer 18.00 uur.

Wij geven ongeveer 2 keer per jaar een worskhop voor individuele deelname. Helaas zijn al onze beschikbare datums voor 2024 volgeboekt.  Wil je (samen met één of enkele personen) deelnemen voor de workshop dan kan dat op deze datum. Aanmelden kan door een mail te sturen naar workshop@bakkervandeven.nl.  Heb je interesse in onze workshop, mail dan naar worskhop@bakkervandeven.nl, zodra er een nieuwe datum beschikbaar is nemen wij contact met je op. Wellicht komt er ergens tussendoor toch nog een plekje vrij 😉

Wat gaan we maken:
– 2 broden naar keuze
– Een rijk gevuld krentenbrood met noten en zuidvruchten (evt. spijs).
– 6 Brabantse worstenbroodjes
– Raster vlaai

De producten die we gaan maken worden aangepast aan het seizoen.

Meer informatie
Wil u meer weten over ons programma en de mogelijkheden bij Bakker van de Ven? Aarzel niet, maar neem met ons contact op en wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Stuur dus gerust een email naar workshop@bakkervandeven.nl of bel naar 0492 351207.